Kurs: Hvordan lykkes på internett

Vi klarte det!
Vi klarte å overbevise Innovasjon Norge om å legge kurset «Hvordan lykkes på internett»  på Inderøy. Du kan lære om hvordan bedriften din bør bruke sosial media og du får evaluert bedriftens nettsted.

Jægtvolden 30. sep-1. okt er stedet for Næringsforeningens medlemmer/ansatte.

«Dette er et av de mest nyttige og lærerike kurs jeg har deltatt på» (anm. Margarete)

Påmelding skjer til post@stromnes-inderoy.no
Pris kr. 1.500,- og inkluderer kurs & mat, middag på kvelden og overnatting.

Beskrivelse:
Hver dag er det 100 millioner søk på reiseliv bare i Europa. Noen av disse kan havne hos deg. Er du utlært i bruken av internett og sosiale media, eller vil du lære mer om hvordan du får tak i disse kundene? Da ønsker vi å vise deg hvordan.

Med kurset «Hvordan lykkes på internett», får du et praktisk kurs der du får evaluert ditt eget nettsted. Du får også gode tips om hva du må gjøre for å oppnå suksess på nettet og i sosiale medier. Kurset har som mål å gi deltakerne de praktiske kunnskapene som skal til for å presentere riktig innhold, bli funnet av potensielle kunder og skape en effektiv dialog med dem. Kurset tar i bruk konkrete eksempler, gjerne hentet fra deltakernes egne bedrifter.

Kurset inneholder: Kurset gjennomføres over ett døgn – fra lunsj til lunsj, og er en kombinasjon av forelesninger og praktiske øvelser med egen bedrift.
•           Hvert kurs ledes av to erfarne kursholdere med bakgrunn fra reiseliv og IKT
•           Websjekk av bedriftens nettsider før kurset som utgangspunkt for kurset
•           Hvordan kan din bedrift bli synlig med egen nettside: tips og nyttige verktøy
•           Forstå sammenhengen mellom innhold og synlighet på søkemotorer og andre kanaler
•           Hvordan skrive på nett i de ulike kanalene
•           Bruk av bilder og film
•           Hvordan kan din bedrift utnytte de sosiale mediene best mulig?

Kursdag 1:
Bli god på hjemmebane – bedriftens nettsider
Del 1: 11:45-13:00
Lunsj: 1300-13:45
Del 2: 13:45- 15:45
Kaffepause: 15:45-16:00
Del 3: 16:00 –18:45
*   Bli synlig på nett: søkemotoroptimalisering
*   Slik skriver du godt for web
*   Google Places: hvordan komme på kartet?
*   Statistikk: hvordan bruker vi webstatistikken?
*   Brukervennlig design: lynkurs i brukertesting
*   Bilder og film på Internett
20:30 Middag

Kursdag 2:
Bli god på bortebane: bedriftens engasjement i sosiale medier
Oppstart presis klokken 08:00 10:00
10:15 Kaffepause
13:00 Lunsj
*   Den store samtalen: vi har fått en ny måte å drive business på!
*   Sosiale medier- strategi og overvåkning på nett
*   Hvordan håndtere dårlig omtale?
*   Sosiale medier – er vi der kundene er?
*   Viral markedsføring
*   Facebook for nybegynnere og viderekomne